Over Ons:
Het verhaal van de Williston Force
In de vervuilde door ziekten geteisterde omgeving van tegenwoordig is het moeilijk om te weten of je de zuivere, heldere lucht inademt die mensen eigenlijk zouden moeten inademen. Met de Williston Force hebben we ons toegelegd op het verbeteren van de luchtkwaliteit op lokale schaal, zodat u en uw gezin gezond kunnen blijven door het inademen van schone lucht.
Het geheim van de Williston Force
Hoewel de Williston Force gebruik maakt van de nieuwste filter- en ionisatietechnologie, is elk Williston Force-product ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor de slimme, gezondheidsbewuste consument. Ons doel is om de ademhaling zuiver te maken en uw algehele gezondheid te verbeteren. Dit wordt weerspiegeld in ons uitgebreide tests en het productontwerp zodat we u uitstekende meerwaarde kunnen bieden door gebruik te maken van onze geavanceerde technologie.
Onze belofte aan u:
We weten dat u van de Williston Force zult houden, omdat wij dat ook doen! We zijn erg trots op ons product en elke aankoop wordt geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet volledig tevreden bent met uw Williston Force-aankoop, ruilen we hem graag voor u om!
Neem Contact Op:
Door uitdagingen in verband met Covid-19 kan de ontvangst van uw bestelling iets langer duren dan normaal. Heb vertrouwen en wees geduldig, want alle essentiƫle medewerkers (in ons magazijn, DHL en de US Post) werken hard en doen hun best om pakketten naar onze klanten te krijgen in deze moeilijke tijden! Uw bestelling wordt geleverd, maar kan mogelijk later worden geleverd als gevolg van lokale en wereldwijde beperkingen door de postbedrijven.
Door deze vertragingen hebben we een overweldigende hoeveelheid telefoontjes, e-mails en chats ontvangen en vragen we u vriendelijk om uw geduld en vertrouwen dat uw bestelling wordt geleverd.
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met al uw trackinggegevens.
Hulp Nodig?
Als u vragen heeft over uw bestelling of onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:
Contact Williston Force
Per telefoon:
Verenigde Staten & Canada (gratis): 855 219 4892
Verenigd Koninkrijk: 033 0818 0828
Australiƫ & Nieuw-Zeeland: (02) 5133 5668
BEDRIJFSADRES:
Quality Performance Limited
377 Valley Rd #1123 Clifton, NJ 07013