Zorgt voor koele, verfrissende lucht, waar u ook bent
ADVERTORIAL
Kleine draagbare luchtkoeler blaast ijskoude lucht met gering energieverbruik!
Deze nieuwe uitvinding houdt u lekker koel, zelfs tijdens een hittegolf!
Met de hete zomermaanden voor de deur en de stijgende temperaturen zijn mensen op zoek naar effectievere en goedkopere manieren om koel te blijven. Alles van ijsbaden tot vochtige handdoeken en zelfs door kleren in de vriezer te stoppen voordat ze worden aangetrokken - als het u kan afkoelen, is het het proberen waard, toch! Maar wat dacht u van iets dat een beetje handiger is en minder... hoe zeg je dat, bizar?
Traditionele luchtkoelingssystemen zijn onpraktisch voor elk huishouden. Ze zijn groot, onhandig, duur, en niet te vergeten, slecht voor het milieu. Maar wat als er een manier was om koele, frisse lucht te combineren met het gemak en de kostenbesparingen waar u naar op zoek bent?
Verkoel uzelf in ELKE ruimte in uw huis met uw eigen PERSOONLIJKE luchtkoeler
U hebt misschien al gehoord van mobiele luchtkoelers, maar dit is het echte werk. Geen geintjes, geen trucjes, gewoon een gemakkelijk te gebruiken, doeltreffende, super-handige persoonlijke luchtkoeler. De Williston Force Desktop kan als luchtkoeler of als gewone ventilator gebruikt worden, en in tegenstelling tot andere traditionele luchtkoelingsapparaten, kunt u hem gewoon in een standaard stopcontact of op een USB-poort steken.
Stelt u zich dit eens voor: U zit de hele dag aan uw bureau zonder verkoeling. U bent onrustig, plakt van alle kanten en kunt zich moeilijk concentreren. Uiteindelijk bent u minder productief en uw werkkwaliteit is ondermaats. En zoals veel mensen in het land, is uw huis of flat misschien gewoon niet gebouwd om een peperdure, energieverslindende luchtkoeler aan te kunnen. Uw huis of kantoor is een oven, en u wordt zowat levend gekookt! Wat kunt u doen?
De Williston Force Desktop is de perfecte oplossing voor bijna elke situatie
Zet de Williston Force Desktop op uw werkplek als u lange dagen op kantoor maakt
Plaats de Williston Force Desktop op het aanrecht wanneer u voor uw gezin aan het koken bent
Plaats de Williston Force Desktop bij uw bed terwijl u zich ontspant met uw favoriete boek
Plaats de Williston Force Desktop bij uw kinderen terwijl ze slapen om oververhitting of een hitteberoerte te voorkomen
U kunt dit apparaat overal neerzetten en binnen enkele seconden krijgt u frisse, koele lucht.
De Williston Force Desktop kan in slechts enkele minuten worden ingesteld voor een frisse verkoeling
Hoewel het een luchtkoeler is, gebruikt de Williston Force Desktop niet dezelfde agressieve chemicaliën of evenveel stroom als standaard luchtkoelers. U hoeft geen techneut te zijn om het te installeren, en het heeft geen onderhoud nodig. Bovendien kunt u het apparaat overal mee naartoe nemen, zonder gedoe. In drie eenvoudige stappen ademt u frisse, koele lucht in!
01
Giet water in de bovenkant van het apparaat
02
Plaats het filter (gaat tot 8 maanden mee)
03
Zet hem aan en geniet van de koele lucht!
De Williston Force Desktop is veel meer dan een gewone ventilator
Als u op zoek bent naar een briesje, zijn elektrische ventilatoren niet moeilijk te vinden. Maar met de Williston Force Desktop , krijgt u veel meer. Het zorgt niet alleen voor koele lucht op de warmste dagen, maar u kunt het ook op elke USB-poort of adapter aansluiten voor handige toegankelijkheid. De LED-sfeerverlichting zorgt voor een extra visuele uitstraling.
Koelt de lucht
De Williston Force Desktop blaast niet alleen warme lucht! Het waterreservoir en membraanfilter zorgen ervoor dat u de koudst mogelijke lucht tot uw beschikking heeft. Kies de stand van de ventilator die u het prettigst vindt, stel het rooster in, en relax urenlang comfortabel in een koele omgeving.
Koelere temperaturen zonder de allergenen
Door open deuren en ramen komen sporen van buitenaf uw huis binnen. Als u 's nachts liever een raam openhoudt voor koelere lucht, probeer dan de Williston Force Desktop. Houd de ramen dicht en de allergenen buiten de deur door dit handige apparaat te gebruiken voor betrouwbare verkoeling.
3 ventilatorstanden
Het is al moeilijk genoeg om de "perfecte" temperatuur te vinden, en daarom heeft de Williston Force Desktop drie verschillende standen. U hoeft hoeft dus niet continu in een sterke luchtstroom of een zachte bries te zitten, zet het apparaat gewoon op de gewenste stand waarbij u zich prettig en ontspannen voelt.
Waar kunt u de Williston Force Desktop krijgen?
Plaats gewoon een bestelling op de OFFICIËLE WEBSITE. Neem geen genoegen met een inferieur namaakproduct dat binnen 5 minuten na gebruik uit elkaar valt. En hang geen uren aan de telefoon om een klantenservice te bereiken die u niet serieus neemt. Alles wat u nodig heeft, vindt u hier op de officiële website
Maar wacht niet tot het te laat is! Hoe langer u wacht met het bestellen van de Williston Force Desktop, hoe langer u zonder het comfort en gemak dat het apparaat te bieden heeft, zult moeten leven. En met de zomerhitte op komst, kan dit "wonderapparaat" op elk moment uitverkocht zijn! Dit apparaat is draagbaar, zorgt voor koele lucht, een gezondere omgeving, en is de voordeligste keuze voor iedereen die tijdens de heetste maanden geld wil besparen.
Of u nu thuis werkt, op kantoor bent, of gewoon lekker ligt te luieren met een goed boek, u hoeft niet langer in uw eigen zweet te zitten. Koop de Williston Force Desktop en u kunt dat gênante moment vermijden, waarop u merkt dat u aan uw leren bank vastgeplakt zit.
Er is geen beter moment dan nu om de luchtkwaliteit van uw omgeving te verbeteren, zodat u beter kunt ademen en zich koeler voelt.
Copyright ©
Thu Apr 22 2021 11:36:36 GMT+0700 (Indochina Time)
Top Gadget Reviews.
Opgezet met CTRwow.com
Quality Performance Limited 377 Valley Rd #1123 Clifton, NJ 07013.

The information on this site is not intended or implied to be a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. KAYDIA makes no representation and assumes no responsibility for the accuracy of information contained on or available through this web site, and such information is subject to change without notice. You are encouraged to confirm any information obtained from or through this web site with other sources, including your own physician, and review all information regarding any medical condition or treatment with your physician. NEVER DISREGARD PROFESSIONAL MEDICAL ADVICE OR DELAY SEEKING MEDICAL TREATMENT BECAUSE OF SOMETHING YOU HAVE READ ON OR ACCESSED THROUGH THIS WEB SITE.