Zorgt voor koele, verfrissende lucht, waar u ook bent
ADVERTORIAL
Geweldige kleine luchtkoeler brengt verkoeling zonder het hebben van een hoge elektriciteitsrekening
Geweldige kleine luchtkoeler brengt verkoeling zonder het hebben van een hoge elektriciteitsrekening
Geschreven door: Maarten van Dijk l
Mon May 24 2021 13:41:08 GMT+0700 (Indochina Time)
Het koele zomercomfort dat u overal mee naartoe kunt nemen
Ik woon in Limburg en beoordeel verschillende "koelingsproducten voor thuis". We hebben ze hier in de zomer echt nodig!
Helaas kan de overgrote meerderheid van de apparaten gewoon niet tegen de hitte, en zijn ze in wezen nutteloos.
Maar deze is dat zeker niet! Het heet de Williston Force AC, en het is zonder twijfel de beste draagbare luchtkoeler die ik tot nu toe getest heb.
Het is ontworpen om lang mee te gaan en het stijlvolle ontwerp vormt eerder een aanvulling op uw huidige interieur dan dat het uit de toon valt.
Wonen in Maastricht heeft zo zijn voordelen, maar het kan hier in de zomer bloedheet worden! En airco's zijn ook niet bepaald goedkoop. Het kost een vermogen om koel te blijven, tijdens de zinderende hittegolven! Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb nu eenmaal geen zakken vol geld om aan een airco uit te geven!
Ik beoordeel diverse ""koelapparaten voor thuisgebruik"" en zoek naar alternatieven voor de luchtkoeler die ik thuis heb staan. De hitte en vochtigheid die er momenteel heerst, is gewoon te veel voor mijn oude apparaat. Ik heb er zeker een stuk of twaalf getest, en GEEN van de apparaten heeft de test doorstaan. Ze kwamen niet eens in de buurt. Ik was teleurgesteld. Maar wat nog erger was, ik had het héél WARM!
Ik wist niet dat het antwoord op mijn probleem al geleverd was! Het stond voor de deur toen ik de post uit de brievenbus haalde.
Om eerlijk te zijn, had ik er niet veel vertrouwen in. Maar mijn stemming verbeterde drastisch toen ik de Williston Force AC uit de doos haalde. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik onder de indruk was.
De Williston Force is perfect voor elk thuiskantoor, het is licht en draagbaar, en kan overal mee naartoe worden genomen!
Myrthe J. – Delft
Geverifieerde aankoop
"Koel zijn is nog nooit zo betaalbaar geweest. Ik zet mijn AC thuis uit, en zet mijn draagbare ventilator aan. Probleem opgelost!"
Het eerste wat mij opviel was dat het kwalitatief goed in elkaar zat. Het was niet van goedkope materialen gemaakt, zoals de andere apparaten die ik heb getest. Het apparaat is ook heel stijlvol en vormt eerder een aanvulling op mijn interieur dan een storende factor in het geheel.
Maar hoe goed werkte het? Kon het daadwerkelijk koelen? Ik probeerde het onmiddellijk uit!
De resultaten waren opzienbarend!
De Williston Force AC maakt gebruik van "verdampingskoeling" om de omgeving draaglijker te maken in de zinderende hitte.
Giet gewoon water in het reservoir en het verwisselbare filter met membraan laat het vocht verdampen, waardoor de hitte afneemt en uw koelcomfort toeneemt!
En het verbruikt slechts een fractie van de stroom die soortgelijke modellen verbruiken.
Ik vulde het reservoir met water en zette het aan.
En de resultaten waren opzienbarend!
De Williston Force AC bevat de nieuwste technologie voor krachtige afkoeling.
Trouwens, er was een ding dat me meteen opviel, en dat was hoe dit apparaat zich onderscheidde van andere. Het maakt gebruik van "verdampingskoeling" om de omgeving draaglijker te maken in de zinderende hitte. U giet gewoon water in het reservoir en het verwisselbare filter met membraan laat het vocht verdampen, waardoor de hitte afneemt en uw koelcomfort toeneemt!
Dankzij deze technologie koelt de Williston Force AC veel doeltreffender dan soortgelijke apparaten. En wat het nog beter maakt, is dat het een fractie aan elektriciteit verbruikt! Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een torenhoge elektriciteitsrekening, en het is ook nog eens duurzamer! Iets waar we ons allemaal goed bij voelen. Dit is GEWELDIG.
Ik vulde het reservoir met water en zette het aan.
Ik voelde onmiddellijk een koel briesje. Het sneed door de zinderende hitte en ik kreeg zelfs een paar keer kippenvel!
Ik voelde onmiddellijk een koel briesje. Het sneed door de zinderende hitte en ik kreeg zelfs een paar keer kippenvel!
Het koelvermogen was overal even goed of ik het nu in de keuken, slaapkamer, of in de garage neerzette.
Dit was het eerste draagbare koelapparaat dat ik testte en met vlag en wimpel slaagde. Uitstekend.
Jerry van de T. – Den Bosch
Geverifieerde aankoop
"Het koelt me 's nachts enorm af. Vroeger had ik slaapproblemen, maar nu slaap ik de hele nacht door en voel ik me een stuk prettiger. Ik ben zeer verrast."
Ik zette mijn Williston Force AC eerst in de woonkamer. Daarna bracht ik het naar de slaapkamer. Toen naar het souterrain. En tenslotte in de garage. Waar ik ook heen ging, mijn draagbare luchtkoeler kon ik makkelijk meenemen, en op elke plek zorgde het voor het perfecte koelcomfort-niveau dat ik nodig had.
Dit was het eerste draagbare koelapparaat dat ik testte en met vlag en wimpel slaagde. Uitstekend.
Koeler & Duurzamer
De Williston Force AC heeft verschillende standen die ongetwijfeld voldoen aan verkoeling die u juist nodig heeft. Het is perfect voor de warmste momenten van de dag, en is geweldig om ontspannen te kunnen slapen. Ik laat het vaak de hele nacht aanstaan, en slaap prima met het apparaat naast me!
Als u zich nog steeds druk maakt over hoeveel elektriciteit hij zal verbruiken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Hij verbruikt bijna niets! Ik denk eerlijk gezegd dat ik nu het perfecte alternatief heb voor mijn dure thuis-airco. Deze doet zijn werk, maar hij kost me geen rib uit mijn lijf!
De Williston Force AC heeft meerdere standen, waarmee u de ideale verkoeling waaraan u behoefte heeft, kunt krijgen.
Het is ook energiezuinig genoeg, zodat ik me geen zorgen hoef te maken over het feit dat ik het de hele nacht naast me aan heb staan. Ik slaap zo veel beter en mijn elektriciteitsnota's vallen ook niet hoger uit. Geweldig.
"Een ding is zeker, de Williston Force AC is onmisbaar voor het hebben van een aangename zomer. De prijs is niet te overtreffen én het is ook nog eens ongelooflijk energiezuinig. Het is gewoon echt COOL."
Dit was een testproduct dat ik met plezier zou kopen en gebruiken! En dit komt NOOIT voor.
Dit zijn de opmerkelijke details:
Krachtig koelvermogen
Veelzijdig en krachtig, de Williston Force AC kan een verkoelend briesje creëren of kan ook als gewone ventilator worden gebruikt. Het werkt ook als luchtbevochtiger, en is geweldig voor het verminderen van droge lucht waardoor het tevens verlichting geeft bij een verstopte neus of schrale lippen.
De Williston Force AC zorgt voor een verkoelend briesje, of kan als een gewone ventilator gebruikt worden. Het werkt ook als luchtbevochtiger, en is een prima oplossing voor droge lucht.
Ventilator met instelbaar blaasvermogen
Dankzij het instelbare blaasvermogen van de ventilator van de Williston Force AC kunt u het koelniveau aan uw wensen aanpassen. Vind de perfecte instelling voor elke plek waar u behoefte hebt aan verkoeling.
Met drie verschillende koelstanden vindt u ongetwijfeld het ideale comfort in elke ruimte.
Makkelijk te vervangen filter met membraan
Dompel het filter in water, plaats het in het apparaat, en ervaar het meest verfrissende briesje. Het filter met membraan gaat ongeveer 8 maanden mee en is in een handomdraai te vervangen.
Doordrenk het membraanfilter met water en plaats het in het apparaat. Dat is alles! De filters hebben een gebruiksduur van ongeveer 8 maanden en zijn supermakkelijk te vervangen.
Lichtgewicht en draagbaar
Blijf comfortabel koel, waar u ook bent. Door het lichtgewicht ontwerp van de Williston Force AC kunt u het apparaat pakken en meenemen naar elke ruimte. Moeiteloos!
Door het lichte ontwerp kunt u het apparaat oppakken en in elke kamer neerzetten om de warmte de baas te worden.
Gemakkelijk opladen via USB
De Williston Force AC is uitgerust met een krachtige batterij die wordt opgeladen met een USB-C-kabel. Haal uren koeling uit dit krachtige apparaat.
Dankzij de krachtige batterij, die wordt opgeladen met een USB-C kabel, kunt u urenlang verkoeling krijgen van dit krachtige apparaat.
Iedereen zoekt verkoeling deze zomer. Daarom moet u NU handelen
Als u van een goede deal houdt, dan kunt u de Williston Force AC niet laten lopen. Het is de coolste gadget voor een snikhete zomer! Het is compact, draagbaar en krachtig, en zal u versteld doen staan.
En als u nu bestelt, krijgt u maar liefst 50% korting op uw aankoop. Mis het niet! Het raakt snel uitverkocht!
De Williston Force AC is compact, draagbaar en krachtig, en zal u versteld doen staan.
Als u nu bestelt, krijgt u maar liefst 50% korting op uw aankoop. Mis het niet! Het raakt snel uitverkocht!
Williston Force
5,000+ Beoordelingen
CONTROLEER DE VERKRIJGBAARHEID
Copyright ©
Tue May 25 2021 16:28:15 GMT+0700 (Indochina Time)
Top Gadget Reviews
DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE VAN DE CONSUMENTENBESCHERMING.
HET GESCHETSTE VERHAAL OP DEZE WEBSITE EN DE PERSONEN IN HET VERHAAL ZIJN GEEN NIEUWSFEITEN. DIT VERHAAL IS ECHTER GEBASEERD OP RESULTATEN DIE SOMMIGE MENSEN VERKREGEN NADAT ZE DEZE PRODUCTEN GEBRUIKTEN. DE RESULTATEN DIE IN HET VERHAAL EN IN DE REACTIES WORDEN GENOEMD ZIJN ILLUSTRATIEF, EN ZIJN MOGELIJK NIET DE RESULTATEN DIE U MET DEZE PRODUCTEN VERKRIJGT. DEZE PAGINA KAN VOOR CLICKS OF AANKOPEN VAN DE PRODUCTEN OP DEZE SITE EEN VERGOEDING ONTVANGEN.
Quality Performance Limited 377 Valley Rd #1123 Clifton, NJ 07013.